My name: ieder immi
My Fotopage: http://abassaenterprise.fotopages.com/
About me: me & my family
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
NOORAZILAH AZIZAN
Latest entry:Salam Tahun Baru 2012
Rasanya dah lama saya tak update Fotopages ni...Asyik layan Facebook ja...Apa-apapun layan gambar-gambar terkini..... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Sari Photography
Latest entry:Perkahwinan Mohd Faziri & Hasnurliza
Selamat Pengantin Baru dan tahniah di ucapkan kepada Mohd Faziri & Hasnurliza. Terima kasih kepada pasangan pengantin kerana telah mengundang sariphoto untuk merakam foto majlis perkahwinan mereka di Taman Sepekan Jaya pada 24 Mac 2013. Terima kasih juga kepada pihak tuan rumah kerana memberi kerjasama dan layanan yang baik kepada kami semasa sesi fotografi. Tidak lupa juga kepada semua pelanggan yang telah memberi sokongan kepada sariphoto. Terima Kasih diucapkan. View this Fotopage entry
Mimie Aza
Latest entry:HARI KELUARGA PKOS 2011-5
sambung lagi :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
nik mardhiyah wan hussin
Latest entry:My Astana Make-Over
Semenjak 2 menjak ni..aku and hubby sibuk tahap gaban menyiapkan umah baru kami mggu ni br start nak beli and pasang lampu. So pilih punya pilih we all dpt info House of lighting is the best kedai nak bli lampu..harga murah giler compare ngan kedai2 lain...so we all merayap la ke HL..hoho memang rambang mata..mcm kita p kedai kain gak..semua cantik2...haha rege pon cantik2. Sampai sakit ler leher aku ni dok dongak2 pilih lampu.. Sib baik hubby bole excuse awal ckit dr skolah dptla temankn aku p pilih... View this Fotopage entry
at last..hu2
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Irma Nadira
Latest entry:Selamat Hari Raya AidilFitri 2010
View this Fotopage entry
Sureanggun MakeUp Artist n Bridal
Latest entry:Hamper Sure Raya!!
Salam Semua, Ramadhan & Syawal bakal menjelma... ni preview dari kami dan boleh lawati http://hampersureraya.blogspot.com hubungi Ayu 013 3795424 emel : ayu.sureanggun@gmail.com ym : sureanggun View this Fotopage entry
MAC Pro Card
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
bunga mekar
Latest entry:Lunch @ Tupai2
salam. baru2 ni i jadik special guest for this team.. :-D. Planned by Ms.Reena to make a suprise bday celebration for her staff, Zhura.Juz a small party @ Tupai2..n tak sangka lak, staff dia yg lain buat suprise gak tuk Ms.Reena ni..tu pasal ateh cake tu ada 2 nama... LOL LOL neway, tq tu Ms.Reena for inviting me..next round ajak lagik yer..dengar2 cam nak p italian restaurant @ Sheraton..he he :-> i follow... :-D View this Fotopage entry
saya mau kungfu style!!!
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
ckyn hashim
Latest entry:HIDUP BALIK????
assalammualaikum...stat semalam..fp ni jadi glamer lik la..bukan fp aku la..semua pemilik2 fp yg ade.... since madam ct duk wat group ex-fp kat fb...semua org duk mengimbau kenang lame..aku walau x hapdet fp ni..rajin gak jengah..aritu ade la nk update..tp biase la fp ni kan suke error time nk load pic tu kan..jadi aku stop la..malas suda..sambung wat entry kat blog aku jek... jadi..pada sape yg sudi singgah sini..terime kasih bebanyak la yek... sudi2 la jengah http://ckynhashim.blogspot.com/(blog) aku... View this Fotopage entry
dila amin
Latest entry:New Arrivals.. Telekung Bersulam
salam kengkawan sumer.. dah lama tul x mengupdate fp ni... maklumler byk sgt nak diupdate.. facebook, blog, blog bisnes dan fp.. tamak betul kannnn... LOL sajer nak share ngan kawan2.. bisnes baru sy.. baru berjinak2 dlm bisnes, ada tudung plain ala ariani n telekung sembahyg bersulam dari Indonesia... warna2 yg cantik jom tgk.. ;-) sulaman yang kemas dengan gabungan warna emas dan hijau lumut yang ni pula sulaman yang begitu halus dengan warna purple yang ni pulak warna yang paling dis... View this Fotopage entry
tudung kaler hitam
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
izza iwan
Latest entry:tetiba rindu..
salam... lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh :cloud9: View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Mama Damia Danish
Latest entry:Happy Birthday Danish Qasyri
View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Mia Cakehouse
Latest entry:TERM AND CONDITION
CARA BAYARAN: No. Akaun CIMB Bank :- 13020101251528ATAUNo. Akaun Maybank :- 563019015026 (Faizah Binti Mohd Ariff) SEBARANG PERTANYAAN / TEMPAHAN, SILA HUBUNGI / SMS: Hubungi/SMS :- 012-9394173 Email :- miacakehouse@yahoo.com CARA PENGHANTARAN: Cara Penghantaran :- Pos Laju Malaysia (Area Luar Daerah Terengganu - termasuk Negeri-negeri lain dan Sabah & Sarawak), self-pick up ataupun direct saya hantar kepada customer (area Kuala Trg sahaja) ** Penghantaran hanya akan dilakukan setelah pembaya... View this Fotopage entry
packaging dalam tupperware plastic dan aluminium foil
AhMaD SyaQiL
Latest entry:Syaqil Store
Salam, Saya ada menjual tudung HG prestige collection.... sila lah berkunjung ke facebook saya www.facebook.com/Syaqil-Store terdapat tudung yang menarik dan pada harga yang menarik juga ... View this Fotopage entry
baju renang kami ni beli ngan matus
husnul huda Eida
Latest entry:one time~:)
gambar ni masa g sarawak... peh malas nya nak uploud...internet slow... penyakit malas lerrr ;-) View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
mama Luqman
Latest entry:New Addition of Our Family
Name:Tiara Zafreen bt Mohd Fazlee D.O.B:20.08.2010 View this Fotopage entry
zai zakaria
Latest entry:hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri...
salam sahabat fotopages... hr ni kiter ader sikit buah tangan nk share ngn korang semua.. yang indah2 ketika ke bandung minggu lepas..... segala nyer bermula dari tarikh.....4 ogos 2009 View this Fotopage entry
eima azly
Latest entry:Memori Raya September 2009 - 0909
Raya tahun ni x sempat nak snap gambar coz damia demam n asyik meragam n melekat dengan mama dia jer...ni pun belas ikhsan cousin hubby yang snap... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
mama nynalleeya
Projek Terbaru Ini salah satu projek yang kena buat, walau pun nampak macam senang tapi kena ambil masa yang lama. Nak lukis, nak gunting, tampal n jadi kan satu buku. Satu lagi teknik lukisan pemandangan yang menggunakan jari untuk mewarnakan nya, x dibenarkan guna berus!! Rasa macam nak curi2 gunakan berus jugak, ini lah hasilnya, cantik x tp boleh la.... Asah bakat yang dh lama berkarat.. View this Fotopage entry
Lynn ibu yana
Latest entry:~Family Day @ Sunway Lagoon 07.02.2010~
Salam......... Huhu..........lamanya x update FP nie...........nmpk gayanya sebulan sekalilah br update blh gitu???? :-D :-D insyallah kalau ada masa memang akan update FP nie ;-) ;-) ;-) oklah jom layan pic kitaorg gi family company abah yana kat sunway lagoon.............best sgt dp pg sbb dh lama giler x gi sane last pg time kecik2 dulu......... masuk skrg pun dh mhl bila ada peluang mcm nie join jelah :-D :-D :-D sblm tu nk tepek award kak nurul........thanks akak.......... ;-) ;-) ... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
nurulaishah n nauFaL salihudin
Latest entry:biRthDaY pArtY cHe aDnee
sEmalam birthday che adnee antara staf 1 ofis ngan mama r...kita orang juz sambut makan kek je semalam...coz ari nie baru la wat jamuan..lg pun ari jumaat rehat pjg sket..leh mkn lama-lama sket...che adnee nmpk ceria je bla kita wish kat dia...dia dpt bnyk adiah...besala org lama dh kejakan...ermmm..sedap tgk kek dia...x banyak icing sgt....pape pun HAPPY BIRTHDAY CHE ADNEE SMOGA PJG UMUR & D MURAHKAN REZEKI View this Fotopage entry
kartini mustapa
Latest entry:Update
Salam kepada semua pengunjung setia dan juga pelanggan setia, buat masa ni saya tutup kedai untuk sementara waktu kerana ingin pulang bercuti. Kita jumpa lagi yea bulan oktober nanti InsyaAllah. View this Fotopage entry
Kek Pandan Marble Frozen QR 25(maaf, tiada stok)
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
noor syaizuwanee abdullah
Latest entry:My Final Semester
Salammmmmmmmm,, 4 along time aku x update my fp....so busy with my task as a UPM Executive program and at the same time as a student. As all known, this is my final semester and will graduate on August 2009. On 11th Aug 09 and 20th Aug 09...i'll be sitting for my final exam. Wish me gud luck and will grad with flying colours.... So that's all 4 know..hope will c u again in the next entry... ;-) View this Fotopage entry
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
artis kita
Latest entry:TAHNIAH!!! Nabil Bintang Paling Popular
GENTING HIGHLANDS: Bakat baru, Ahmad Nabil Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil, dipilih sebagai Bintang Paling Popular pada majlis kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008, yang berlangsung di sini, malam tadi. Nabil, 26, yang meraih 127,524 undi, meraih gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tinggi iaitu Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784). Nabil m... View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
Mawarni Mohd Sise
Latest entry:Wedding di Segamat, Johor...
View this Fotopage entry
munie naufal
Latest entry:Abg n Adik
-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je. -Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com.. -Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US... -ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi.. View this Fotopage entry
ayah bonda
Latest entry:kawan opis
ha ni ade lagi picture keng kawan .... kak AIDA sorry u cuti la mase i snap gambar kengkawan....... takpe-takpe nanti azie snap picture lagi yek.... View this Fotopage entry
JuLia the bUbbLeS
Latest entry:Majlis Bersanding Cousin Mala
hari tu dah upload gambar mase bernikah, ni pulak gambar2 mase mereka bersanding. majlis bersanding di buat di Dewan Sejarah, Wisma Sejarah Jln Tun Razak, KL. thema pengantin kaler putih. dayang-dayang yang kurang betul.. harap pakai je baju cun cun. hehehe pengantin masuk dewan singgahsana raja dan ratu sehari... tempat makan beradab mempelai familia~ masa makan beradab p/s: alamakkkk. lupe lak post gambar mase malam berinai. huhuhu View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Edge Azwan
Latest entry:Coming Soon
photo by:edge EDGE photography members of LG c r e w ym : sk8zone82 012.34.22.600 http://edgeazwan.blogspot.com View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
Umi Aleya
Latest entry:Snow 19 Dec 09
Snow dah turun semula di bumi Manchester...tapi hari ni tak berapa lebat....tapi mungkin esok semakin banyak kot (ramalan cuaca)....Abah bawa along dan kakak ke Crumpsal Park untuk bergambar. View this Fotopage entry
Cik putihh
Latest entry:TEAM KETUPAT BAWANG
Setelah dipaksa oleh fazzarinna...aku pon save dan tempek la gambo nih kat FP aku... kalo tak kang dia singkir aku dari TKB ihihihihihih...dan dengan rela hati aku pon tempek laaa :D :D :D hheheheheehe itu leee gang TKB :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
1.5hrs old
adeline lin
Latest entry:RYAN ROONEY INJURED...
HUHUHUUU KSIAN RYAN. JATUH PLAK DARI STOLLER ARI TUH. LUKA KAT KEPALA. PAGI JATUH MALAM TERUS DEMAM. LELAKI KENA KUAT. View this Fotopage entry
bunga lawang
Latest entry:Tiada update
smpi lama sgt tak update FP ni,smpi daku terlupa password dia..adei....haru tul..pada semua viewers,nantila..bila senang daku akan update..sekarang ni,masa utk berehat seketika. View this Fotopage entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
nor azirah ismail
Latest entry:Salam Isnin
Hari isnin.. hari yang membosankan bagi ramai pekerja.... bukan apa... semalam Ahad..... Sabtu cuti gak.. best sgt dapat cuti.. 2 yang tak nak masuk keje... Memikirkan tanggungjawab dan amanah yg berat untuk dipikul....... cuba jugaklah motivasi diri sendiri. :-S Gambar anak sedara baru...... baby girl... kak ngah ingatkan anak dia boy.. sbb dua2 anak boys, so scan yang ni pon doc kata boy.. klua2 girl View this Fotopage entry
amir 1'st day
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
hanim khalid
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016