By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Feb-2010 12:25 Email | Share | Bookmark
sweet day & dinner @ black canyon

salam semua .. entry dah lama nieh ... bersempena CNY ari tuh .. anak dara aku x der ... soo we decide to spend our day bawak zahrien main di taman bandar di kuantan nieh .. taman permainan dan lata senaman yg paling besar di ktn , sooo aper layie zahrien persis putra raja lah layanan kepadanya .. heheh bukan main suka layie anak teruna aku sorang tuh ...

masa tuh kami naik motor ajer .. senang nak cilok2 .. best jugak kalau ronda2 bandar naik motor nieh .. aku memang dah lama x naik motor ke bandar sejak berpindah ke ktn , soo biler dpt peluang nieh , angin hubby punn baik .. why not .. lepas berjimba2 bersama hubby dan zahrien petang tuh kami terus ke ECmall layan dinner di black canyon .. well jarang sgt makan kat tmpt2 mcm nieh .. hubby x suka , katanya x pueh makan .. tapi mlm tuh .. semua yg kami order .. hubby dan aku pueh ati .. berbaloii dgn regenya .. next time sure aku akan terjah layie black canyon nieh .. memang memuaskanlah menu yg aku order malam tuh .. well sugested ..

ok lah maleh tul bab nak tulis banyak2 nieh .. moh lah layannn gamabr2 nieh ..zazzzzzzzzzzzz












OK .. JUMPA LAYIE DI NEXT ENTRY , MCM BIASA 1ST COMMENTOR HARAP SABAR MENANTI WOKEH .. LOV U ALLL


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net