By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Feb-2010 03:33 Email | Share | Bookmark
he's going 2 years old this comming MAC

salam semua ...

well tajuk punn dah tahu kannn ... ermm nie lah dia satu2 nya anak teruna aku .. dah nak masuk 2 tahun this comming MAC .. mcm2 keletah dan gelagat selama dia membesar didepan mata .. maklumlah the only one boy ... and will be the last one ..

tgklah gelagat zahrien nieh .. nak ibu dia ambik kan gambar , entah dari mana dia dapat topi kesayangan datuk dia ... aku punn x perasan .. tahu2 ayah dia dah pakaikan .. kelakar lah jugak .. sib baik dia memang suka pakai topi tuh .. siap duk diam2 biler ibu nak ambik gambar .. hermm mcm2 hal lah anak teruna ku seorang nieh .. lebih2 lagi skrg nieh kakak2 nya x der .. dia lahhh anak emas aku dan hubby .. hehehe

sooo mohlah layan gelagat2 zahrien nieh ..








dan ini pulak menu lunch yg paling simple aku buat , huhuhuhu malehh tul biler memikirkan kena masak banyak2 nieh .. bukan aper , yg makan cuma mr hubby aku lak x amik lunch .. sooo kalau masak banyak membazirkan .. tapi percaya atau tidak mr hubby makan habis itu sayur kangkung belacannnn maaaaaaa .. ehekssss sukoooo kerna tidak berlaku pembazirannn .. alhamdulillahhhhh





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net