By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Feb-2010 02:06 Email | Share | Bookmark
HAPPY CHINESE NEW YEAR - its school holidaysss

salam semua .. firstly nak ucapkan " HAPPY CHINESE NEW YEAR " for all chinese friends out there .. may this year give brightness to all of u ..



well bila CNY menjelma , musim2 perayaan nieh memang anak2 lah yg paling seronok sbbbb cuti sekolah menjelma .. release all the study tension .. heheh ecehhh mcm lah aku yg sekolah .. anyway ibu2 punn musti suka sbb bila cuti nieh dptlah relex2 lebey sikit kann kannn kann .. dan leh lah plan any vacation for holidays .. huhuhuhu

this year school holidays .. anak ke rumah mama ann dia ( adik aku ) kat KL .. aku x ikut .. sbb sian lakkk kat mr hubby , kalau dia duk umah sorang2 kannnn x patutkannn .. uhuksss .. soo aku dan zahrien will be holidays di umah dgn mr hubby jerk .. well any plan mr hubby ? .. aper layie . dia duk ashik ajak ke working place dia jer lahhh .. hermmm aper nak buat .. tempat isteri disisi somi kannn ...

so wish u all a HEPII BIG HOLIDAYS .. to those yang teringin ke PAHANG .. moh lah calling2 ieda tau . for sure leh jumpa2an nanti .. bye ..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net