By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Feb-2010 14:27 Email | Share | Bookmark
lovely nite dinner at RASA MAS

salam semua ... alhamdulillah ieda kembali lagi... ermmm kalau ada story barulah sedap nak bercerita disini .. ini punnn kira dah lama jugak lahhh last 2 day .. huhuhu .. baru ada masa nak update .. mlm nieh kebetulan semua kerja2 urusan rumah siap awal .. anak2 punn dah tido ... normaly mereka semua tido jam 9.00 mlm .. soo kalau ieda dah settle semuanya leh aar ngadap pc nieh ..

hermm maleh tul nak citer panjang2 .. moh layan dinner kami di RASA MAS .. ermm enak sgt2 .. pueh ati dan hubby punn suka .. that night riena dan nina nak makan nuggets and fries jerk .. aku lak chicken grilled , hubby chicken chop .. zahrien lakk ermm mengacau ajer lahh .. utk dia aku amik chicken rise wing .. boleh tahan nasi dia .. sedappp .. sooo mana2 geng yg belum pernah rasa keenakan rasa mas nieh leh lah try .. rege punnn not that bad ..

ok moh layannnn zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz










buat comentar2 terpantas ku ..silalah ambil award dari ku untuk kalian .. jgn serik2 dtg lagi tau... muahhhhhhhhhhh






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net