By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jan-2010 14:24 Email | Share | Bookmark
campur2 .. janji UPDATE ..

salam semua .. ya allahhhh rinduu tul ngan umah ku satu nieh .. huhuhuh yerlah susah tul nak cerita kesibukan yg melanda diriku ini .. sejak bermulanya persekolahan anak2 .. ieda memang x cukup masa .. x der masa langsung nak bersosial ngan umah2 ku sekalian dan teman2 alam maya .. amatlah mohon maaf ...

secara kebetulan pula sehari harian ku dihabiskan masa di umah sahaja .. kalau hari minggu aku banyak jugak habiskan masa dgn xtvt mengemas dan melihat anak2 buat latihan .. terpaksa sgt2 buat mcm tuh .. x nak mereka semua leka .. berjalan2 punn dah jarang2 sgt .. kalau nak sgt punn ayah mereka bawa mereka ke taman permainan .. sooo memang x der story sgt untuk dikongsi bersama .. hanya kesibukan yg melanda diriku sahaja .. yer lah bayangkan hari2 ku berlalu dgn penuh xtvt yg telah diatur oleh ku sendiri .. rutin harian yg menyebabkan aku memang x der masa langsung nak beralam maya dengan kawan2 .. huhuhu sedey dan rindu punn ada ... sbb dah lama x menjengah laman kawan2 semua .. maafkan lah ieda sekali lagi ..
nak cerita sikit dari awal pagi hingga ke mlm hari .. pagi seawal 5.00 pagi ieda dah bangun , buatkan bekalan utk anak2 dan hubby , sbb mereka memang kena bawak bekal kan .. soo have to .. seharian di office .. balik ptg terpaksa tunggu nina dan riena balik dari tuesyen dan c/care centre sehingga 6.30 ptg .. balik umah .. masak , makan, lipat/sidai kain ... tgkkan homework anak2 .. dan last sekali gosok baju anak2 dan ieda sendiri .. semua xtvt itu habis sehingga 10.00 mlm .. masa nieh ieda dah flat (ngantuk yg amat2 sbb keletihan )

sooo hanya ada masa di office sahaja kalau nak jenggah2 kawan2 di fp, blog dan FB .. memang masa begitu terhad buat ieda ... so tired .... oklah x mau dah cerita panjang lebar ... nieh punn kebetulan ada sikit pic2 utk dishare bersama .. sooo yuklah layannnn

menu nieh adalah menu semalam ...




dan ini pula menu last weekand .. masa nieh umi dan ayah spend weekand kat umah aku ..



dan ini pula picture sewaktu petangnya ..selepas menjamu selera kami ke taman permainan utk have fun with kids .. sian lakk duk mintak2 " ibu jomlah ke taman .. " soo jalannnnnnnnn



SEKIAN DULU BUAT MASA NIEH .. NANTI SAMBUNG LAYIE .. BUAT SMUA COMENTOR2 TERPANTAS IEDA .. SABAR MENANTI AWARD MASING2 YERK .. SORRYLAH .. LAMBAT SGT2 ..

Quote:
alamak salah tulis lak ikan tuh .. tuh ikan cencaru .. bukan kerisi .. huhuhuh biasalah nak cepat nyer hal .. ( bukan x kenal ikan keyyy ahaksss )
oh ya ada yg tanyer resepi ayam kg masak rebah bangun tuh .. resepi simple2 jerk .. tu punn umi ieda yg tunjukkan .. nantilah akan diusahakan letak resepi disini .. k ..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net