By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Jun-2009 13:51 Email | Share | Bookmark
its my bday ... huhuhu





salam ... alhamdulillah ! yehaaaaaaaaaaa .... akhirnya sampai jugak ke tarikh hari kelahiran aku .. ( betul2 aku banyak kerja yg perlu aku siapkan by this week ... penat dan penat ) huhuhu update nie pun dah malam .... huhuhu dah tua ker ... upsss saper cakap tua ! ... hahahhah kena selalu ceria sbb bila meningkatnya usia .. tanda peningkatan kematangan dlm kehidupan kita ni... tul takkkkk .... hehehehhe . uik ... dah 34 tahun dah usia aku .. diam x diam .. alhamdulillah aku masih disini , diberi hembusan nafas yg baik oleh allah untuk meneruskan kehidupan ku bersama org2 yang tersayang ... alhamdulillah sekali lagi kerana ku diizinkan oleh allah , diberikan kesihatan yg cukup baik untuk aku melaksanakan tanggungjawab aku sebagai hambanya ... insyaallah .... hehehhe sukaaaaaaaaaaa .. ermm dan apa yg membuat kan ati aku ceria dan gumbira sedikit ari ini .. adalah semalam hubby balik .. mlm tadi dia wish eppy bdayyy ... " eppy bday sayang ... dah 34 thn dahhh " uhhh sayu sgt , "thanx dear" .. aku x ingat dia wish kul berapa .. tapi dah tengah malam dah ... heheh itupunnn aku tanyer dia esok ari apa .. apa yg istimewa ari esok ... hermmm lama jugak lahhh nak dgr jawapan yg betul dari dia .. hehehh alhamdulillah bila dah merajuk sikit2 tuh .. barulah dia ingat .. ermm anak2 wish bday ibu dah pagi nieh ... heheh kelakar .. sbb aku tanyer .. ingat tak ari nie ari apa ...e rmm nina cakap .. bukan ari nie bday ibu ker ... hehe tersipu2 aku dibuatnya ... hahahhaha kelakoor kan .. ermm si riena lakkk .. ish2 bukan lah akak nieh .. semalam kann ibu .. semalam kan kita potong kek ibu ... hahahhahahah



bday kek yg x seberapa .. tapi anak2 aku suka .. kek kukus prune dari @zura .. thanx dik kerana sudi buat utk akak ... lov u dik ... ermm dah dipotong semalam .. habis .. licinnnn




me with my love one ...[/b]








** kepada semua teman2 yg mengucapkan eppy bday buat aku ... x kiralah melalui sms , call dan jejak2 di blog ... tkasih semua ... u all didalam hatiku .. doakan yg terbaik buat aku dan keluarga ... LOV U ALLLL muahzzzzzzzzzzzzzzzz, buat anak2 dan hubby .. ANDA SEMUA ADALAH MUTIARA DIDALAM HIDUP KU .. BAGAI LILIN YG MENERANGI GELAP KU ... berdoalah semuga ibu diberikan kekuatan untuk menjalankan tanggungjawab ibu dan isteri yg solehah buat anda semua .. insyaallah

PORTLUCK LUNCH DI PEJABAT ... MAKAN .. DAN MAKANNNN

haaaaaaaa nie citer last week .. aku masukkan sekali .. heheh luch portluck di oppice .. ermmm sedappppppp ... kami masak masakan kampung .. enjoyyyyyyyyy





OK LAH BANYAK ENTRY AKU X PERSEMBAHKAN ANUGERAH

AKU NIEH ...NAH .. UNTUK ENTRY MAKAN .. MAKAN DAN MAKAN


DAN LAGI


TU DIA .. ADIK IEZAH KITA NIEH ... ERMM DI http://faimin97.fotopages.com
YUK KITA TERJAH CITER DI FP IEZAH NIE ... THANX DIK .. MUAHHHHHHH


****************************************************************************

DAN UNTUK ENTRY TETAMU DARI JAUH .. VICE TKB
ANUGERAH
HAAAAAA INI LAH ORANG NYA ADIK MIRAJOHAR DI http://mirajohar.fotopages.com


DAN LAGI


MOH KITA KE FP MIRA NIE .. ERMM BANYAK CITER NIE ...
THANX DIK .. SUDI SINGGAH SINI .. LOV UUUUU



ALL


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net