By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Jun-2008 07:33 Email | Share | Bookmark
TEMPAHAN ISTIMEWA DARI MAK SAUDARA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 minggu lepas mak long yah , mak saudara ibu ku ada datang ke rumah , lama benar dia tak datang , aku punn kalau ikutkan tak berapa kenal mak saudra ku ini , kata umi , umi memang banyak saudara belah nendaku , jadi tak mustahillah kalau aku kurang mengenali mereka . Dia adalah seorang mak andam kawin di tempat ku , selama ini punn aku tak pernah tahu dia masih aktif mengandam orang kawin , dia juga ada menyediakan set2 perkahwinan dan tempahan jamuan perkahwinan ... ermmm kenapalah aku tak tahu .... hehhehe dahsyat kan ...
Cerita nya dia nak menempah set rangka pelamin yang baru untuk menambah koleksi set pelaminnya , aku tak membantah , biler bertanya dengan hubby , hubby ku nakkan contoh rekaan yang diingini oleh mak long , dia pun menunjukkan gambar contoh dari majalah ... ermmm apa lagi terkedu jugak hubby .. maklumlahhh contoh yang ditunjukkan itu memang rumit dan hubby memang jarang mendapat tempahan set rangka pelamin nie ... tapi aku cakap tak per .. tak per .. tak per .. cuba buat ..... mesti boleh .. nanti boleh memahirkan abang ...
Keputusannya tadarrrrr jadi dah ... nie tempahan dari dia yang pertama ... ada lagi satu set .. tapi didalam proses .. nanti aku akan sharekan dengan semua ... sooo enjoyyy










Quote:
26 Jun 08 ( khamis )

suhaila - askm su, tkasih kerana sudi menjengah fp saya , ok berkenaan pertanyaan su tuuu , akak dah bertanyakan hubby akak anggaran harga untuk satu set grill fully wrought iron utk rumah double story adalah rm 5 ribu , tetapi itu hanyalah anggaran sahaja , hubby akak cakap walau macam mana pun kena ukur juga dahulu dan depends pada patern yang dikehendaki oleh pelanggan .. jika rumit .. mahal lah sikit tapi jika simple .. murahlah sedikit harganya , kalau su betul2 berminat untuk membuat tempahan , kita boleh set kan tarikh utk hubby akak pergi untuk buat ukurannya ... ok aper2 boleh call terus hubby akak key 012-9812449 ( en mohd sakimi )

mamafami - tkasih mama kerana sudi menziarah fp saya , itulah hasil kerjatangan hubby saya mama .. berbelas tahun belajar , ha inilah hasilnya , berkat doa saya hari2 dan berharap semoga minatnya x kan luntur ....

ida _ isk - tkasih ida sudi menziarah fp akak , tulah jauh sgt ida duduk .. tak per .. kalau ader rezeki akak dan ida boleh jer ... bak kata pepatah kalau ader rezeki tak kan kemana .. asam didarat ikan dilaut .. dlm kuali bertemu jua ... eceeehh


Quote:
25 Jun 08

saza - askm terima kasih kerana sudi menziarah fp saya .. ermmm utk satu set rangka pelamin anggaran nyer lebih kurang 1 rib ++ tapi depends pada patern yang dikehendaki oleh pelanggan .. kalau dah ader pilihan patern yang berkenan di hati , boleh terus hubungi hubby ida ...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net