By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Jun-2008 07:07 Email | Share | Bookmark
CAPTURE UTK TATAPAN TEMAN - TEMAN

 
 

Ha .. nie bukan tempahan untuk hubby .. tetapi pelaggan ini adalah salah seorang kenalan hubby .. dia pernah minta hubby buatkan pintu pagar seperti ini , tapi sayang masa tuu hubby tengah banyak job .. terkejar2 .. nasib baik dia paham ... tapi kami capture jer gambar untuk tatapan semua , hubby cakap dia memang boleh buat sama seperti ini , tapi kenalan hubby tuuu nak cepat , so dia tempah dengan orang lain , dah bukan rezeki kami .. tak per mungkin di lain hari nanti . Teman hubby pun ader cakap dier akan tempah design baru untuk rumah ibu mertua nya , so kena tunggu lah ...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net