By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Aug-2009 13:27 Email | Share | | Bookmark
ZURA BROTHER WEDS

hermm sambungan entry lepas .. selepas bawak kids mandi mand di children water park tu .. aku terus balik dan salin pakaian , cepat2 nak hadiri majlis kawin adik opismate aku , alhamdulillah , x yah masak dah .. hehehhehe penat punn yer jugak , jamu makan nasi briyani gam johor lagi .. ermm sedapppppp ( sorry x dpt snap .. sbb sedap sgt makan ... hehehhe ) .. tapi sblm kesana riena dah lain mcm .. rupanya nak demam .. hermmm risau jugak .. selepas menjamu selera , aku dan hubby terus ke klinik untuk dptkan rawatan buat riena .. alhamdulillah kata dr , demam biasa sahaja .. risau jugak kan skrg nieh tgh sebuk dgn demam " MAUT " tu .. mintak dijauhkan anak2 dan keluarga ku .. amin ...okey lahhh yuk layannnnnn gamboor yg sempat aku snap di majlis kawin itu ... zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz





dan ada award buat pencopot terpantas ... heheh skrg nieh dah males nak buat entry khas .. ada masa ada mood .. ada masa idokkk .. jadi pada pencopot yg pantas tuhh .. terimalah award yg tidak seberapa ini dari ku ...

kali nie semua pasti kenal siapa .. adik zai kulim di http://zbintim.fotopages.com
silakan amik award dari akak yg x seberapa ini ... tanda terima kasih atas kesudiaan mu ituu dik ...




WOKEH JUMPA LAYIE DI LAIN ENTRY .. BYE .. LOV U ALLL


Monday, 17-Aug-2009 14:17 Email | Share | | Bookmark
children water park at SEMPURNA RESORT

wow banyak entry yg backdated haaaaaaaaaa ... x perlahhh nak buat cammaner .. kesibukan melanda diri ku huhuhuh .. anyway oklahhh
hehehe bawak kids kat sini .. x jauh dari umah .. dlm 15 minit jerk .. resort yg baru bukak .. ada tmn tema air disitu .. aper layie lama jugak kids duk pujuk2 ibu dan ayah bawak sini .. last2 hermm pg tuh dari kul 9.00 sampai 11.00 pagi berendam .. x nak balik ... x nak naikkk ... x nak makannn fuh .. letihh

venue : Mini water park , Sempurna Resort , Kuantan
date : last monday ( tarikh x hinggat .. hehe )
time : 9.00 till 11.00

yuk layann zaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, tapi sorryyy sgt .. mutu gambar x mengancam .. huhuhu kamera kokak jerk .. janji ader gambooor .. wakkakakak














last sekali tuannnn tanah kena enterpremm .. huhuhu den jugakkk yg x dapekk terjunnn samooo .. uhuuhuhu



WOKEH .. JUMPA LAYIE DI LAIN MASA .. BYE SEMUA ..


Tuesday, 11-Aug-2009 09:13 Email | Share | | Bookmark
bday celebration at KFC

hermmm alhamdulillah akhirnya ...

- bday celebrate at KFC Teluk Cempedak
- sabtu malam ahad 08hb Ogos 09 , 9.00 mlm
- jamu semua pengunjung2 KFC dgn kek bday
- 2kg, choc banana cake (alhamdulillah semua dpt rasa)
- kredit to kak fara , memang marbelousss lah kak kek tuhhhhh ... thanx for making my
kids day lovely ...muah2 .... dpt pujian dari semua yg makan ... hehehhe x sangkakannn
anak2 punn suka ... hubby sukaaaaaa ... den punnn layieeeeeee sukaa sbb semua org sukaaaaaaaaaa

wokeh moh layannnnnnn .. ala kadar .. janji semua happy ...














lepas makan .. kami lepak2 ... taking picture .. posing mosing kat luar KFC
sambil menikmati mlm yg indah dan sepoi2 bahasa ... heheheh dah dekat kul 10 mlm ..
baru nampak org mcm semut kat sini ...




OK .. JUMPA DI LAIN ENTRY ... BANYAK ENTRY TERTUNGAK NIEH ... TUNGGGUUUUUUUUUU LUV U ALLLZ YG SUDI JENGGAH UMAH KU INI ... KALAU ADA MASA IEDA KUNJUNG BALAS .. INSYAALLLAHHHHHH


Saturday, 8-Aug-2009 08:13 Email | Share | | Bookmark
di suatu petang disebuah taman - LAST WEEKAND

haaaaaaaa baru aku nak upload .. ( x sempat maaaa ) actually tmpt nie bukanlah tmpt yg selalu aku kujungi , sesekali ajer .. bawak kids jenjalan dan bermain taman permainan disini .. ermm bukan aper .. sakit mata banyaknya .. tgk gelagat anak muda skrg nieh .. takut jugak kalau anak2 terikut2 .. dan terdedah dari gejala x sihat disini .. ermm entahlah nak kata jauh dari bandar .. tidak jugak sbb tmpt nie di tepian bandar sahaja .. tmpt yg selalu dikunjungi orang ramai dan mungkin juga salah satu tarikan pelancong2 di kuantan nieh .. tapi entahlah mana pergi penguatkuasa skrg nieh ... dah x hiraukan keadaan di tepian sungai pahang nieh ... dah jadi macam salah satu tmpt maksiat pulak .. hermmm entahlah .. nasib baiklah disitu ada tmpt permainan , ada org tua2 yg selalu membawa anak2 dan cucu kesini ( malulah sikit kan ) .. kalau tidokkkk ... lagi bermaharajalelalah remaja2 kat sini buat maksiat .. tanpa segan silu ... apalah nak jadi dunia skrg .. ini yg kita nampak ... yang x nampakkkk mcm mana agaknya ...wokeh .. yuk layannnnnnnnnn
















dah senja .... kata hubby jum balik ... ( tgk tuh muka x nak balik .. masing2 buat perangai ... tetibaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaa



ha nilah yg nak citer nieh ... tgk tuh .. dlm aku snap2 gambar kami sekeluarga , hubby yg nampak dulu .. suh aku snap tgk mcm mana .. ada raser segan tak .. huh .. nilah ramaja zaman skrg .. tanpa segan silu duduk nak tayang punggung gamokkknya ... nauzubillah .. tu tayang punggung kat tmpt org ramai .. kalau sesama dia jerk ...bayangkan aper yang berlaku ?????



lepas solat magrib , hubby lapoor lah pulakkk pekena rojak mamak kat GIANT dulu .. huhuhu den jadi tukang tgk yg setia ... huhuhu

WOKEH JUMPER LAYIE DI NEXT ENTRYYYY ... BYE .. SEEE YAAAAAAA


Wednesday, 5-Aug-2009 05:45 Email | Share | | Bookmark
eppy bday anakanda tercinta NINA



salam semua .. alhamdulillah bersua kembali .. buat teman2 dan kenalan2 fp yg disayangi dan dihormati .. maaf sekiranya ieda masih tidak berkesempatan untuk menyinggah laman umah kowang ... sekiranya ada kelapangan waktu pasti ieda akan kunjungi .. dan buat teman2 adik2 serta kenalan2 yg x putus2 menyinggah meluangkan masa itu ... kenangan dan ingatan mu amat ieda hargai ...

dan buat entry kali nie lebih berkisar kepada ucapan EPPY BDAY BUAT ANAKANDA putri nur fatin amanina kerana genap 7 tahun pada 04 Ogos iaitu semalam .. alhamdulillah , tiada kata yg dapat ibu ucapkan hanya doa dan harapan agar anakanda nina menjadi anak yg solehah , cerdik pandai serta menyintai ibu dan ayah .. insyaallah .. ermm bday nina ibu x buat besar [b]..hajat dihati nak selebrate sekali arung bertiga beradik .. NINA (4/8/09) RIENA (11/06/09) dan ZAHRIEN (27/03/09) .. insyaallah bday party kecil2lan jerk .. heheh bukan aper zama kegawatan nieh x leh mewah2 sgt belanja .. kena ukur baju di badan sendiri .. nanti susah .. berjimat cermat itu utk kesenangan sendiri jugak .. yer dokkkk

wokeh lah .. yuk layan picture anak2 ku sekalian ...




nina in action .. buleh tahan anak dara aku nieh .. suam2 maluuu ... wakkakaka




sajer nak letak gambar terbaru riena with new look ( heheh rambut baruuuu )


zahrien pun sama .. skrg dah pandai pandang kamera ..

OK .. JUMPA LAGI DILAIN ENTRY .. THANX SOO MUCH SBB SUDI SINGGAH .. MUAHHH


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net