By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Dec-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark
End Of Day CH - good bye , last part

Vanue : Land Mark Cameron Highland
Date : Last Day
Time :11.30 pm

alhamdulillah , akhirnya sampai jugak aku ke penghujung entry holidays di CH nieh .. hermm sungguh happy dan amat bererti this time holidays sbb semua ada .. adik beradik semua turut serta , akhirnya .. bagi kami bukan mudah untuk bersama semuanya , yerlah holidays nie punn x plan2 pun .. kami main terjah jerk .. ajak along and family , ann and hubby dan adik .. alhamdulillah kami berjaya dgn planning percutian begini .. dan insyaallah next trip holidays will be much2 more happening .. itu yg pasti ... ok lah .. moh layan pic2 akhir kami di CH , singgah di land mark CH nieh .. mula2 sampai memang x hinggat langsung nak singgah , bukan apa ... nak kejar masa sbb semua dah lapoor .. so dah memang plan nak singgah waktu balik sahaja .. sooo moh layannnnn

zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz














We are going back .. good bye CH ..



last sekali .. mustilah tuan omah enterprame .. hehe nieh gambar aku , ummi dan ann , amacam .. ada cam model tak .. heheheh







JUMPA LAYIE DI LAIN ENTRY .. HEHEH NEXT ENTRY , RAYA AJI LAKSS .. SOO JGN JEMU2 MASUK SINI TAU .. KALAU JEMU .. X DAPEKK NAK NOLONG EEEHHH ...


Thursday, 10-Dec-2009 13:10 Email | Share | | Bookmark
Strawberries , Orchid , Cactus & Tomato Garden - Part III

salam semua sblm tuh nak tepek AWARD buat semua commentor2 terpantas aku nieh .. silalah tepek award masing2 kat umah masing2 erkk , TERIMA KASIH kerana sudi menjenggah umah akak yg x seberapa nak update nieh .. heheh .. LOV U ALLZZ





Vanue : Strawberries , Orchid , Cactus & Tomato Garden
Time : 10.00 pm
Date : 2nd Day

salam semua .. huhuhu banyak layie pic2 kenangan di CH nieh .. slow2 aku mengedit dan mengupload di umah nieh, kena buat cepat2 entry CH nieh .. ( kang ada yg BUHSAN .. wakkakkaka , kalau bohsan toksah bukak ! ... ) .. huhuhuh sib baik komp adik aku nieh tenet dia laju giler .. sooo pic yg diupload cepat siap .. dan leh buat banyak2 .. sambil2 tunggu pic upload aku taip lah serba sedikit .. ok lah dah sampai day 2 aku disana .. memang happening .. mcm biasa kami kuar awal pagi .. siap masak .. terus kuar .. nak kejar masa untuk pergi ke tmpt2 yg kami agak2 menarik .. soo biler balik nanti dah tghhari leh terus lunch di umah .. ermm hari tuh kami masak sardin sahaja .. lajuu tuh .. siap ada ulam petai layie .. salad dan tomato jadi kemestian bila kami disana .. maklumlahh murah kann .. so lets the pic talks .. dah maleh tul nak taip banyak2 ..

ok zazzzzzzzzzzzzzzz




At Strawberries Park




We are at Cactus , Orchid & Tomato Garden












akhir sekali , pastinya tuan umah enterprame lahh .. heheh doakan kami bahgia selamanya ,, AMINNN



Monday, 7-Dec-2009 13:39 Email | Share | | Bookmark
Night Market , Butterfly Farm and Cactus Garden - Part II

Vanue : Night Market Brincang , Butterfly Farm & Cactus Garden
Time : 2.30 pm
Day : Day 1

lets picture talks ... what i can say is .. the lovely and memorable time together ... selepas sahaja berkemas , kami decide utk x buang masa , so ptg tuh dlm kul 5pm kami kuar ke Night Market Brincang , meriah giler .. ramai org oooo .. happening sgt masa nieh .. x rasa panas dan rimas .. sbb ujan renyai2 tul2 mcm kat negara olang putihhh sejukkk .. banyak jugak yg kami soping2 .. sovenier dan mcm2 layie lahhh ... suker giler anak2 aku dan anak buah yg sorang tuh .. kalau org yg jual strawberry melambak , setiap gerai ada .. siap ada strawberry cicah coklat .. ermmm aku merasa lah makan mcm CT makan tuh .. hehehhe tapi sowi aar x dpt ambik gambooor sbb semua tgh menghayati makan strawberry .. hubby .. mana yg aku suap dia makan lahhh .. anak2 ermm toksh cakap .. yg coklat tuh lah yg dia suker .. ecehhhhhhhhhh moh lah layan pic2 nieh .. maleh nak cakap banyak ... enjoy ..........








balik tuh , semua lapooor lah .. kami sempat berBBQ ... huhuhu sib baik ada adik dan adik ipar yg rajin .. nak tahu dinner kami kul berapa ? 10 malammmmm huhuhuh



pagi tuh semua bangun awal , nak ke market sayur2an, buttefly farm dan catus garden .. kat sini memang banyak market sayuran sepanjang jalan .. kami singgah sahaja yg mana satu .. sooo pinoor mata pilih gamboor ha .. ini adalah sebahagiannya .. soo layannn











jgn mara .. tuan umah kenalah selalu enterprame ... ha nieh semua gambar yg diambil oleh bondaku khairiah .. heheh terer tul ummi ambik gambooor ... hehehe



OK .. SEE U AT NEXT ENTRY ... DAH X LARAT NAK UPLOAD ... NANTIKAN CONTINUE NYER .. HEHEH LOV U ALLZ


Wednesday, 2-Dec-2009 12:32 Email | Share | | Bookmark
Tanah Rata , Cameron Highlands - Part I

Vanue : Holidays at Tanah Rata , Cameron Highlands
Day : 20th till 23rd November 2009
Time : 7.30


salam semua ... alhamdulillah ... akhirnya dpt jugak aku mengupload pic2 holiday kami sekeluarga ke Cameron Highlands , Pahang ... ermm ramai yg menyertainya .. boleh dikatakan semua adik beradik dan ipar duai aku ada .. 3 bijik kereta penuh ... kakak aku , adik aku ann , adik aku khaidir dan aku sekeluarga ... nenek punn ada plus ummi dan ayah ... kiranya percutiaan kali nieh lebih bermakna walau mungkin ada diantara org2 akan cakap .. " alahhhhhh bukan jauh sgt punnn pergi dlm pahang jugak .. CH jerk .. " ermmm memang CH sahaja ... 1st aku x pernah sampai .. 2nd kenapa mesti nak pergi jauh2 kalau tmpt sendiri belum pernah jejak kaki ( x malu ker ... ) 3rd .. ader aku kesah aper org nak cakap .. duit aku .. keter aku .. !!!! ecehhhhh wakakkakakakka ... janji aku pi holiday kali nieh happening sgt sbb kami pergi beramai2 ... aku pulak jenis yg suka sgt kalau pi holiday ramai2 ... lebih meriah org cakap ... wakkakakakka

ok lah ... part I nieh semua pic dari umah adik sehinggalah kami singgah di RNR rawang for bfast dan perjalanan sehingga singgah ke air terjun Lata Iskandar ( fuhhhhh cantik tulll tmpt nieh ... sayang aku sempat singgah sekejap jerk ... ) dan seterusnya sehinggalah kami sampai ke apartment kami ....

sooooooooooooo yukkkk layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn enjoy dan jgn jemu2 tgk tauuu .. banyak niehhhh




















OK .. DISINI ADALAH AWARD BAGI 1ST COMMENTOR , SUDI2 KANLAH TEPEK KAT UMAH MASING2 .. THANX KERANA SUDI COPOT2 KEK UMAH DEN NIEH ... TUNGGU PART II DAN SETERUSNYA DI NEXT ENTRY ... BYE ..






Monday, 30-Nov-2009 14:53 Email | Share | | Bookmark
Tahlil dan Kesyukuran / Lenggang Perut anak Jiran Ummi

Vanue : di umah Jiran sebelah Ummi
Time : 8.30 mlm
Agenda : Majlis Tahlil dan Kesyukuran / Lenggang Perut


salam semua .. alhamdulillah kita sudah nak masuk bulan 12 ... iaitu bulan untuk persediaan persekolahan anak2 .. huhuhuhu takut lak memikirkannya .. yerlahhh nak prepare mcm2 utk anak2 nak masuk sekolah .. fuh .. sebelum tuh banyak tul entry2 holidays yg aku belum share ngan semua kan .. kan .. kan .. sooo sebelum entry holidays nie menyusul .. nie adalah acara sebelum kami bertolak ke CH last week .. sebelah malam pada hari khamis tuh ada majlis tahlil dan kesyukuran sempena menyambut cucu pertama , jiran sebelah umah ummi ku , org tua2 cakap Lenggang Perut .. haaaaaaaa aku dulu punn ada buat gak .. masa anak sulung lahh .. ermm best2 tapi x mcam org dulu .. memang ikut bertul adat dulu2 .. siap ada gelek batu lesung tuh kat perut si ibu yg ngandung .. haaaaaaaaa jgn x tahu ..

.. sooo yuk lah layan pic2 nieh .. maleh tul nak tulis panjang2 .. hhehheheh

sorry arr gambar anak dia yg mengandung sulung tuh .. aku x sempat nak ambik pemalu sgt ... heheheh hermm namanya zarina .. kami panggil kak long .. walau dia muda jauh dari aku .. heheh yerllahh dia yg sulung dlm family jiran aku tuh .. soooo yuk lahhh layannnnnnnnn


petang sblm majlis .. anak aku dan sepupunya layannnnnn hp mainan dlm ... cuber teka aper tuh .. wakakkakakak











SAMPAI DISINI DULU ENTRY KALI INI .. NEXT ENTRY ADALAH ENTRY HOLIDAY AKU DI CH .. SOOO TUNGGUUUUUUUUU

OH YAAAAAAA UNTUK 1ST COMMENTOR SEMUA .. NANTIKAN AWARD DI NEXT ENTRY JUGAK .. X DER MASA NIEH .. NAK CEPAT .. NAK TIDOO .. NAK MAKAN .. NAK ... NAK .. SEMUA NYER LAHHH X SEMPAT DAHHH



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net