By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-May-2009 09:04 Email | Share | | Bookmark
menu today dan F3 juga untuk nina

salam semua ...selamat menyambut HARI PEKERJA kepada semua teman - teman yg bekerja ... ( duk umah punn bekerja jugak tau ) ... lambat banggat wish nyer haaa ... heheh luperrr ... oklah alhamdulillah dah lama jugak ieda tak mengupdate fp nieh .. maklum ajer lahh sdg sebuk membuat susun atur perabut di umah baru ... heheh bukan umah betul2 tuh tau .. blog lahhhh ... heheh tipah tertipu ... hermmm soo memang dah agak lama x update .. membahagi2 kan masa lah katakan ...

SEBELUM TUH NAK WISH EPPY BDAY BUAT ADIK LELAKI TUNGGAL KU SEMALAM .. AYAH SU KHAIDIR .. YANG KE 26 TAUUUNNNN ... SEMUGA KAU DIBERKATI ALLAH HENDAK NYA ....





hermm ok , kat sini aku nak share menu aku smlm ... tgh ari tuh aku malas tul nak masak nasi .. kata hubby dan adik , ikutlah nak makan aper .. so aku decide nak buat mee kari .. since ari tuh bday adik aku kan ... hermm dah lama jugak tak buat .. tanyer mamber sikit2 info resepi .. balik umah cuba di umah .. fuh .. licin ... heheheh dan pagi tadi lakss aku masak nasi grg dan buat pizza readymade yg aku beli dgn mamber opis ... taraaaaaaa hermm not bad ... pizza daging lagi ... cuma terlamau garing sgt ... but still ok ..yuk lah layan picass nieh



nak cerita sedikit perihal nina , ermm kalau teman2 semua nak tahu nina anak sulung ku ini juga mengambil hjl tau .. F3 ... aku bagi dia perisa coklat ...dah dekat sebulan dah dia amik .. alhamdulillah in good progress .. well skrg nieh berat dia dah turun sebanyak 52kg ... dari berat asal 55 kg .. lega dan skrg nieh nina dah boleh dicontrol makan ... aku tpaksa berkeras sikit dgnnya ... alhamdulillah jugak dia suka .. so nie aku letakkan gmbar terbaru yg aku rasa nak snap petang tuh dan share dgn semua ....





ok kat sini anugerah
untuk entry Jenjalan lagi .. dinner treat at ECM adalah ...
taraaaaaaaaa nie lah dia ezan mama 2 ainnur
yuk layan citer ezan dan anak2 di http://enanuar464.fotopages.com[/b]




[b]dan ini pula anugerah
untuk entry Edisi cuci mata hilangkan kebusanan
haaaaaaa saper lah layie ... kalau bukan baayah a.k.a kimien nieh
hehehh yuk lah layan piccas baayah dan anak teruna nya di
http://kimien.fotopages.com[/b]




[b]JGN JEMU2 DTG LAGI YERKKK .. LOVE U ALLL... MUAHHHHHHHHHHH


Wednesday, 29-Apr-2009 13:14 Email | Share | | Bookmark
jenjalan lagi ... dinner treat at ECM

hai semua teman - teman , semenjak aku sudah tidak dapat berfp di ofice nieh , masa - masa terluang ku banyak ku habiskan dengan membina umah baru , blog ... hermm dah bisaa tangan tuh menaip .. biler dah tak der fp nieh tangan ku gatal sungguh untuk meneruskan coretan cerita2 ku .. ku luahkan di blog pulak ... hermm bagi teman2 sudi2 kan lah menjengah den di umah baru den ...

http://iedaimmi.blogspot.com.my

hermm walaupun den dah ada umah baru , umah lamoo den nieh idokklah den lupooo ... ish2 kenapa pulak aku berbahasa org negeri nieh ... hehehe semenjak mengenali dak azue dan dak rinna nieh .. slang aku punnn dah bertukar .. mihahahha sukaaaaaa sbnrnya .. hermm jgn risau .. fp masih dihati .. cuma masa tidak mengizinkan aku untuk mengupdate cepat2 macam dulu lagi ... huhuhuh harap semua teman2 paham ... bagi yg tidak dpat aku singgah melawat fp anda semua , percayalahh anda semua tetap dihati ... huhuhu emoo lah pulooookkk aku nieh .. hehehh

ok .. lah yuk lah layan piccas aku di carefour layie ... kali nie aku dtg sbb nak tukar kembali seluar yg hubby beli tempoh hari ... balik jer umah try pakai sekali .. longgar lahh pulakkk ... hehehhe tersinggung den .. ingat den yg kuwoghh uper nyer lakii den punnn ikut samooo ... mihahhahah ... hah yuk lah layan piccas nie

cam biasooooo tuan tanah enterprem dulu lahhh yooo ... jgn busan nengok mukoooo DUTA HL nieh ... mihahahhaha


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

sebelum tuh .. suka aku nak tunjukkan kat sini gamboor zahrien sedang tidur akibat kepenatan yg amat sgt ... hehehhe dia tertidur , x sempat nak masukkan dia dlm buaian .. comeii kannn ...




haaaaaa gamboor nieh ditembak oleh anak ku riena dan nina .. amacam boleh takkk





ha nieh si temban putri nina .. anak sulung ku berposing ... heheh selalunya adik nya ajher yg posing posing kannn ... kali nieh ibu paksa dia lakkk ... malu katernyer ...




mcm biasa ... last sekali ibu dia lagi enterpremmm ... hehehhe aku punnn tak tahu semenjak 2 menjak nieh kenapa aku suka sgt bergambooor ... hahahhahaah



mlm tuhhh lepas penat di carefour , hubby decide to have dinner di ECM jer .. so myself suggest nak makan steamboot mlm tuh ... hermm since hubby an my brother tak pernah layi makan steamboot disini , so why not .. we all have our dinner kat JOHNNY restaurant ...yuk layannn apa yg kami order ..





what a nice place .. best choice to have dinner there ... enjoy sgt .. like the deco inside there ...

OK .. JUMPA LAGI DI LAIN ENTRY ... JGN JEMU - JEMU MASUK FP IEDA NIE YERKKK ... TKASIH SEMUA ... LOVE U ALLL


Saturday, 25-Apr-2009 11:07 Email | Share | | Bookmark
EDISI CUCI - CUCI MATA HILANGKAN KEBUSANAN ...


alhamdulillah akhirnya ... dapat juga aku menyiapkan entry kali ini ... setelah kebusanan melanda diri ku ... hermm perasaan untuk mengupdate fp tidak dapat dibendung lagi .. huhuhu ... terus ku update ... kerana perasaan yg tidak menentu ini dah ku buang jauh .. jauhhh .. jauhhhh ... sebelum aku mengupdate fp ku ini tadi adalah masuk ke fp teman - teman ... boleh lah romen fp mereka ... lega sikit perasaan tuh ...

** maaf adik nurul akak tidak dapat meromen fp adik nurul ... kesallll sgt .. entah lah kdg2 tuh fp nie pun problem jugak ... entah aper2 .. dah tulis panjang lebar .. tup2 comment not allowed .. kdg 2 tuh boleh .. lepas .. sok2 kalau buleh pasti akak tinggal kan jejak yer dikkk ...

rasa nya aku tidak mahulah berceloteh panjang lebar , semalam aku dan hubby bawak anak2 ke EC Mall Kuantan , cadangnya aku nak sgt kesana kerana dah dekat 2 bulan tak ke sana ... cuci2 mata , sambil membeli susu dan keperluan mandian anak2 ... hermm nak tahu saper yg terlebih shoping ! ... hubby lah ... sakan memilih seluar .. hermmm terkeluar jugak lahh duit sekeping 100 hinggit aku .. huhuhuhu... ibunya .. beli kemudian kata ayah ... huwaaaaaaaaaaaaaa .. ok lah yuk layan picass di bawah ... zazzzzzzzzzz


*****************************************************************************


1st gambar putra tunggal ku mengenterprame dulu .. heheh masa dia tidur ... nampak sayuu jer ... tetiba jer aku emooo ...




melayan sabriena , posing mosing depan kamera ... sakan anak dara aku nieh ...







tgk lah tuh ....



last sekali wajah ibu dan putra kesayangan mengakhiri enterpremmmm



dan disini anugerah
bagi entry Jamuan Perpisahan Pelajar Praktikal - menu di hujung minggu
haaaaaaaaaa sapooo lahhh layieee ha, .. dah ashik mukoooo dioooo mengenterprem kek fp den nieee ha .... hahahahahahhaha dak rinna lah DUTA UBEN kitoo nie hehehehehhe ( dah ghelok gayooo hantuuu dah den nie ... )
.... mihahahahhahah debus .. debus ....debus ....
ha ! yuk lah layan ke fp dak rinna nieh ... http://fazzarinna.fotopages.com
lom update layieee, busan ...... tapi tak poooo nengok mukooo dio hilanglah busan tuh .... hehehheh




dan lagi



dan disini lagi ,anugerah
bagi entry kebuisanan ku
entry Entah Apa2 BUSANNNNNN haaa , tu dia ... taraaaaaaaaaaaaa inilah orangnya , adik nurul aka pauzana , dah mencopotkan diri nya di entry busan ku itu ... heheheh .. yuk lah jenguk ke fp adik nurul nie di http://fauzana78.fotopages.com




dan lagi





TERIMA KASIH SEMUA ... LOV U ALLLLLLL FOR EVER ........ JENGUK2 LAH LAGI YERKKK ....


Wednesday, 22-Apr-2009 13:14 Email | Share | | Bookmark
entah aper - aper - BUSANNNNNNNN

ASSALAMUALAIKUM ....

BUSAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN

PENATTTTTTTTTTTTTTTTTT

TAK TAHU NAK CAKAP APA .... SEMENJAK AKU DAH X LEH BERFP DI OFFICE NIEH ( TMPT KERJA DAH BANNED FOTOPAGES )... KEBUSANAN DAN KEMALASAN MELANDA TAHAP KRITIKAL ... BAGI AKU LAHHH .... BANYAK BENDA YG BERLAKU DUA / TIGA ARI NIE ...



60% - KEPENATAN YG TERLAMPAU ....
30% - BUSAN YG TAK BERPENGHUJUNG
10% - NGANTUKKKKKKKK


OK , BILA AKU DAH OK SIKIT AKU AKAN MENERUSKAN CORAT CORET AKU DI FP NIEH ... INI AKU DI RUMAH NIE .. MAAF LAH TEMAN - TEMAN .. ENTAHLAH SEJAK DUA TIGA HARI NIEH , KEBUSANAN DAN KEMALASAN TAHAP GABAN DAHHH .... INSYAALLAH , DAN AKU PASTI IANYA TIDAK LAMA ... JUST GIVE ME A TIME ...LOVE U ALLLLL .. MUAHHHHHHH



Saturday, 18-Apr-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
JAMUAN PERPISAHAAN PELAJAR PRAKTIKAL - menu di hujung minggu

salam ... hai semua , harapan aku semuga semua teman dan kenalan2 baru sihat bersama keluarga di hujung minggu ini , fuh bagi aku hujung minggu adalah hari yg tidak kurang jugak memenatkan .. bukan nya apa semenjak ibu dan ayah ke kl nie ... rutin hujung minggu ku banyak di habiskan di rumah mak .. hermm nak buat mcm mana kan ... dekat umah berkemas utk rumah .. balik kg kemas umah mak pulak ... fuh amat memenatkan , sehingga aku rasa mcm maleh nak balik , tapi biler mengenangkan hubby kena kerja sabtu dan ahad .. kasihan pulak , dah lah di hari biasa .. ashik makan nasi bungkus aja .. hermm tak kan ahri minggu aku x boleh masak untuk nya ... huhuhuhu aku gagah kan juga , walaupun aku skrg nieh memang masih lagi dlm proses diet ... hehehheh lepas masak .. makan sikit ... maner leh tahan nafsu .. lagi2 kalau yg masak tuh aku .. chef x terlatih ... mihahahhahah


[b]x tahu nak masak apa dah ... mood penat .. apa yang ada ajer buat lauk , nasib baik hubby x cerewett ...


Ok lah , menu diatas nie adalah menu selepas aku balik dari terengganu minggu lepas , x sempat nak upload sbb entry yg lepas sebuk nak letak xtvt di terengganu , so entry kali nieh leh lah menyelit .. well bersama itu jugak aku nak lah jugak share beberapa gambar jamuan majlis perpisahan pelajar2 internal praktikal UITM selama 3 bulan di bhg AKADEMIK kami , adik IRA (praktikal UTM) , adik Anum (praktikal UiTM nursing) , adik Nurul (praktikal UiTM pelbagai program ) dan adik Rini ( praktikal UPM ), huhuhuhu sedey jugak , tapi kami masih sempat membuat jamuan perpisahan utk mereka .. haaaa siap potong kek lagi .. dengan ucapan terima kasih kami kerana adik2 nie banyak jugak membantu kerja2 pengurusan kami .. hermm dah nama punn mereka praktikal , so x kan nak bagi kerja yg bukan line mereka ... so ok lah tuuu kan ... mereka ini adalah pelajar tahun akhir dari program Diploma Pengurusan Teknologi pejabat UiTM , kolej shahputra .. so yuk lah layan picasss yg x seberapa nie ....zazzzzzzzzzzzzzzzz


sorry lah gamboor makanan x banyak yg boleh di snap .. huhuhu tak sempat .. ini jer .. tapi byk sebenornya makanan ari tuh ... pueh ati lahhhh


sblm makan ... cam biasa posing tetap posing .. posing maut layieee



haaaaaaa ini lah dia adik praktikal yg bertugas dibawah program aku .. program UTM , sgt nakal .. tgklah reaksi dia .. hehehhe terlebeyyy sudahhh



atas nie .... my best friend dari pekan lagi ... kak shidah dan zie ....




last sekali ... heheheheh wajah tuan tanah DUTA HL .. mihahhahah jgn busan tgk tau .. kalau busan .. toksah tgkkkk ... kuikuikuikuikuik ...

**************************************************************************************************************


dan yg terakhir .. mcm biasa den punyooo
bagi entry Balik Kampung Lagi dan Lagi dan Lagi ... heheh jeng2... jengggg
haaaaa inilah dia peromen pertamoo den ... adik zai .. mak buyung sorang nie kannn xtive tul ke fp kengkawan .. bagueh tuuuuu .. x mcm den x sompek dahhh skrg niehh .. mihahha adik
zai nie haaaaaaa mosti dah ramai yg tahu add fp dia kannnn http://zbintim.fotopages.com .. ok yuk lah ke umah diooo




dan lagi ...



dan yg ini pulak den punyoooo
bagi entry den Kids Want To be & Short Trip To terengganu siapooo lah layiee kalau bukan cik rinna kitooo nieh ...
dah meroyan mencopott kek fp den nie hahhahhahaha ... ha moh ke fp diooo tgk tuhhhh duk posing mosing ngan cik abang tercintoooooo .. uik lomantik lahhhh .. cemburu .. memburu dennnnn moh ke fp diooo yerkkkk




dan lagi ....



for both of u
do come again ... muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ah .. ah .. ah ...


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net