By: ieder immi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Jun-2009 15:21 Email | Share | | Bookmark
playground again & bday wish to .............

salam semua ... last week aku dan adik bawak kids dan ummi ke playground di taman bandar kuantan .. ermm tempat yg really famous kat kuantan nieh .. bukan pe2 pun .. cuma playground dia besar dan tempatnya luas ... banyak gak orang yg suka beriadah disitu .. heheheh beriadah2 punn ada .. ehem2 punnnn ada ... haaaaaaaa kalau nak tahu ada jugak kes khalwat student kami yg ditangkap dgn video lagi di taman bandar nie .. tulah budak2 zaman sekarang ...mcm2 perangai .. entah apa yg dipikiq kan dlm otak mereka punnn kita tak tahu .. nak kata zaman skrg nie kunoo .. idok lah jugak .. mungkin zaman kita skrg nie dah terlalu advance dan moden sooo mereka2 nie hilang pertimbangan ... semuga anak2 generasi akan datang tidaklah sehebat sekarang ... ( uik ceramah jumaat lah pulokkkk ... mihahahha ) bukan per2 sekadar jadikan ingatan sesama kita .. langit tidak selalunya cerah ..
ok lah layan gambar kami berlima di playground nieh .. yg suka sgt .. mcm dapat kebebasan sementara adalah anak teruna aku tuh ... heheheh zahrien2 .. penat ibu tau ! ....yuk lahhh zazzzzzzzzzzzzzzzz











haaaaaaa nie gambar mencelah masa kat kl .. umah kakak sepupu ku ... aku suka tgk gambar aku masa nie .. pasai apooo haaaaaaaaaa



DAN YG TERAKHIR SEKALI ( rasanya belum terlambat ) BDAY WISH DARI AKAK BUAT SUAMI WATIE YG TERSAYANG - ARIN di http://shahwatie.fotopages.com ( SAMER AAR SAMBUT BDAY BULAN JUN MCM AKAK .,, HEHEHE ) .. SEMUGA ARIN PANJANG UMUR BERSAMA WATIE DAN HIDUP BERBAHAGIA HINGGA KE HUJUNG NYAWA ...





** ADER TAQ YG LUM DISIAP KAN ... DARI MAKUDA .. NANTI YER KAK .. IEDA AKAN SIAPKAN JUGAK ...


Monday, 1-Jun-2009 13:51 Email | Share | | Bookmark
its my bday ... huhuhu





salam ... alhamdulillah ! yehaaaaaaaaaaa .... akhirnya sampai jugak ke tarikh hari kelahiran aku .. ( betul2 aku banyak kerja yg perlu aku siapkan by this week ... penat dan penat ) huhuhu update nie pun dah malam .... huhuhu dah tua ker ... upsss saper cakap tua ! ... hahahhah kena selalu ceria sbb bila meningkatnya usia .. tanda peningkatan kematangan dlm kehidupan kita ni... tul takkkkk .... hehehehhe . uik ... dah 34 tahun dah usia aku .. diam x diam .. alhamdulillah aku masih disini , diberi hembusan nafas yg baik oleh allah untuk meneruskan kehidupan ku bersama org2 yang tersayang ... alhamdulillah sekali lagi kerana ku diizinkan oleh allah , diberikan kesihatan yg cukup baik untuk aku melaksanakan tanggungjawab aku sebagai hambanya ... insyaallah .... hehehhe sukaaaaaaaaaaa .. ermm dan apa yg membuat kan ati aku ceria dan gumbira sedikit ari ini .. adalah semalam hubby balik .. mlm tadi dia wish eppy bdayyy ... " eppy bday sayang ... dah 34 thn dahhh " uhhh sayu sgt , "thanx dear" .. aku x ingat dia wish kul berapa .. tapi dah tengah malam dah ... heheh itupunnn aku tanyer dia esok ari apa .. apa yg istimewa ari esok ... hermmm lama jugak lahhh nak dgr jawapan yg betul dari dia .. hehehh alhamdulillah bila dah merajuk sikit2 tuh .. barulah dia ingat .. ermm anak2 wish bday ibu dah pagi nieh ... heheh kelakar .. sbb aku tanyer .. ingat tak ari nie ari apa ...e rmm nina cakap .. bukan ari nie bday ibu ker ... hehe tersipu2 aku dibuatnya ... hahahhaha kelakoor kan .. ermm si riena lakkk .. ish2 bukan lah akak nieh .. semalam kann ibu .. semalam kan kita potong kek ibu ... hahahhahahah



bday kek yg x seberapa .. tapi anak2 aku suka .. kek kukus prune dari @zura .. thanx dik kerana sudi buat utk akak ... lov u dik ... ermm dah dipotong semalam .. habis .. licinnnn




me with my love one ...[/b]








** kepada semua teman2 yg mengucapkan eppy bday buat aku ... x kiralah melalui sms , call dan jejak2 di blog ... tkasih semua ... u all didalam hatiku .. doakan yg terbaik buat aku dan keluarga ... LOV U ALLLL muahzzzzzzzzzzzzzzzz, buat anak2 dan hubby .. ANDA SEMUA ADALAH MUTIARA DIDALAM HIDUP KU .. BAGAI LILIN YG MENERANGI GELAP KU ... berdoalah semuga ibu diberikan kekuatan untuk menjalankan tanggungjawab ibu dan isteri yg solehah buat anda semua .. insyaallah

PORTLUCK LUNCH DI PEJABAT ... MAKAN .. DAN MAKANNNN

haaaaaaaa nie citer last week .. aku masukkan sekali .. heheh luch portluck di oppice .. ermmm sedappppppp ... kami masak masakan kampung .. enjoyyyyyyyyy





OK LAH BANYAK ENTRY AKU X PERSEMBAHKAN ANUGERAH

AKU NIEH ...NAH .. UNTUK ENTRY MAKAN .. MAKAN DAN MAKAN


DAN LAGI


TU DIA .. ADIK IEZAH KITA NIEH ... ERMM DI http://faimin97.fotopages.com
YUK KITA TERJAH CITER DI FP IEZAH NIE ... THANX DIK .. MUAHHHHHHH


****************************************************************************

DAN UNTUK ENTRY TETAMU DARI JAUH .. VICE TKB
ANUGERAH
HAAAAAA INI LAH ORANG NYA ADIK MIRAJOHAR DI http://mirajohar.fotopages.com


DAN LAGI


MOH KITA KE FP MIRA NIE .. ERMM BANYAK CITER NIE ...
THANX DIK .. SUDI SINGGAH SINI .. LOV UUUUU



ALL


Thursday, 28-May-2009 12:44 Email | Share | | Bookmark
tetamu dari jauh - vice president TKB

salam semua .. alhamdulillah sekali lagi .. dan lagi .. dan lagi .. kerana mood aku kali nieh dah ok sikit .. hehehe bukan aper .. ermm sbb mungkin entry kali nieh pemangkin kooot .. hahahahha buat lawak lah pulokkk ieda nieh ... hehehe
hermm ok entry kali nieh pasti dah tahu kan .. pasal azue ke pekan satu family haaaaaaa ... ramai semua ada .. anak2 adik dan adik ipar dan yg best nya mak azue yang amat peramah itu ada bersama ... aku rasa macam dah kenal lama mak azue nieh ... lebih kurang macam mak aku jugak .. peramah ya amattttttt .. sayang makcik .. sbb sudi ikut azue dan semua ke pekan .. melayan kerenah azue yang meroyan nak makan murtabak ... hahahahahhaha jgn mara zue ..
ok lah nak diceritakan hari tuh aku dapat sms dari azue .. kata nak turun pekan sbb nak pekena murtabak mengkasar yg paling fofular di pekan nieh .. ermm aku punn ok jerk .. risau takut azue sampai lambat , aku bagi direction utk terus ke tempat murtabak tuh ... aku pun hari tuh zahrien x berapa sihat .. dlm demam tapi lasak mcm orang x demam .. aku decide nak bawak zahrien ke klinik dan sambil2 bersms ngan zue biler nak sampai .. risau tul takut sesat .. maklumlah dia pun dah bertolak petang ..
so selapas aku bawak zahrien ke klinik aku terus ke murtabak tuh awal2 .. takut sgt kalau2 tutup atau ramai owang ... x sangka pulak azue sampai lewat .. nasib baik ader tempat duduk .. kalau tidak aku pun x tahu sefamily nieh nak duduk mana ... entah mcm mana kebetulan arituh ramai lak manusia kek gerai tuh ... heheheh mcm dah tahu jerk owang jauh nak dtg ... kelam kabut jugak aku mengecopkan tempat .. itu punnn masih x muat sbb ramai ..
akhirnya azue sampai setelah pueh jugak den menunggu ... ( x nyusahkan punnn zue .. mu dah btahu kan .. nak dtg ) .. so nasib baik tempah awal murtabak tuh ... siannnn dari jauh .. lapoooor ... tu yang den punn x sempat nak sembahyang asar awal2 .. nak semayang camner ... masa tunggu tu lum masuk asar layie ... hehehhe anyway x per2 ... at least mak azue dapat lah berjamak di pekan kann ... kan ... kan ...

wokeh lahhh panjang nyer den story morey .. muh lah layan piccas dari kamera kokakk den tuh ... gambar x cantik .. kalau kuar merah ker biluu ker .. kasi senyummm ajer dahh lahhhh ... mihahhahahahah zazzzzzzzzaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz




anak teruna den yang demam dan selsema .. lasak ya ampunnnnn .. sib baik mak den adooo haaaaaaaa ... mekacih ummi ...



makan .. dan makan ... makan ... jgn x makan .. siannnn dari jauh nieh ...



posing tetap posing .. ermmm DUTA HL dgn Vice TKB





nie den culi dan mintak izinnnnn yerk tuan tanahhhh ... hahahha tempek kek sini buek kenang2 kenangan .. cantikk aarrr shoot nieh .. kamera power kannn





zue .. tkasih atas souvenier dari mu ituuuu ... den amat terharu .. susah2 yoooo ... mu cam tau2 jerk den muek saiz L tuh ... sib baik muat zue ... ngam2 jerk .. hahhhaaah sukooo sbb dari avon ... heheheh, ermm maaf lah zue yerkkk den x dapat nak bawak mu ke kontan sbb anak den punn x berapa sihat .. lenkali sure x menghampakan mu ... insyaallah ...



Sunday, 24-May-2009 08:49 Email | Share | | Bookmark
makan .. makan dan makan

salam semua .. alhamdulillah dpt jugak aku mengupdate fp yang buleh dikatakan dah bersarang agak lama .. heheh bukan aper .. x der story menarik yg nak dikongsi bersama setakat ini .. semalam adalah .. ermmm kalau nak tahu aper yg terjadi semalam kenalah tunggu entry dan kerajinan aku untuk mengupdate nieh ... semalam jugak aku tak sangka akan ketemu teman ku ini .. hermm dah mula bercerita lakss .. nanti lah kita sama2 tunggu dientry yg akan dtg nanti ...

buat masa nie .. aku nak share menu aku 2 -3 ari yg lepas , menu nieh aku buat di umah ku di kuantan ,,, makan dgn adik , kebetulan adik berbuka puasa .. hubby x balik .. sebuk sgt katanya .. so aku plan masak simple jerk .. buat TOMYAM jerk .. a very simple tomyam .. asal tekak aku layannnnnnnnn ... dan menus di bawah tuh menu di umah mak .. balik kampung minggu lepas ummi ajak masak laksa pineng ... hehehhe laksa kegemaran kami sekeluarga .. aku yg masak .. umi bantu2 .. maklumlahhh dah lama ummi cakap x rasa aku masak .. heheh masak laksa laks tuh .. aku ok jerk .. dengan syarat ummi x kemana .. maner leh sifu duk jauh2 .. hahhahaha ... ok lah layannnnnnnnnnn lah menu x seberapa tuh






oh ya .. dah lama x cerita pasal perkembangan terbaru HL aku kan .. kata duta HL .. mihahhaha ermm x der aper2 yg istimewa nak dikongsi sekadar rutin makan yg biasa2 ermm berat aku pun dah turun sedikit dari sebelum ini .. 65kg .. skrg dah 62kg .. alhamdulillah ..itu sahaja .. doa ku semuga aku berjaya ... semangat2 ieda !

OKLAH SETAKAT NIE DULU .. ADA MENDER URGENT NAK BUAT ..HEHEH JUMPA LAYIE DI LAIN ENTRY .. ERMM BUAT TEMAN2 YG X DAN UNTUK KU LAWATI UMAH ANDA SEMUA .. MAAF LAHH LATELY NIEH KESIBUKAN YG TERLALU ... AKU AKAN SINGGAH SAMBIL2 TUH YA ... JGN MARAH TAUUU ... SAYANG SELALU ... BYE .........


Tuesday, 19-May-2009 13:06 Email | Share | | Bookmark
OTWY balik KTN - air terjun panching

salam semua .. ermm maleh nak citer banyak2 ... penat .. mood tadakkk ... busan ... dan mcm2 layie ... moh lah layan gambar yg aku amik kat sir terjun sungai panching , masa tuh otwy balik ke kuantan ... x sempat ( terlepas ) nak singgah deerland dan air terjun teladas ... so singgah sini jerk ... mihahhaha yuk layannnn zazzzzzzzzzzzzzzzzzzz



1st gambooor tuan tanah dulu enterprame ... heheh aku cuba buat nieh ... berjaya lakss ... tkasih kepada adik LYNN ibu yana ... lov u dik ... tkasih sudi berkungsi cerita ngan akak dan idea2 yg best cenggini .. sukaaaaaaaaaaaa









tgklah bebudak tuh ... penat melayan ....





putra muhd saiful zahrien yg sakan bermain air ..



dan kakak yg memang suka giler bermain air terjunnnnnnnnnnnnn

SAMPAI SINI SAHAJA DULU ENTRY BUAT KALI NIEH , AKHIR NYA TAMATLAH SUDAH EDISI JENJALAN DI KL... ENJOY LAH YERKKK ... JGN JEMU2 MASUK UMAH AKAK NIE TAU ... LUV U ALLLL MUAHHHHHHHHH


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net